If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е особено голям проблем това според мен че се е объркал и е сложил такова масло на боксера.Иначе за ТС-то е това маслото Тутела ЗЦ 75 мойта събра 2Л. ама аз от александъра мисля че го зех доста по дебело от 8лв/1Л
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
да бе верно сега погледнах в книжката такова го дават! ами дали има проблем че съм сложил такова 75? тес в магазина ми казаха да взема от това явно и те толкова разбират.Ас сменях маслото поради причината,че ми влизат скоростите малко трудно и сега като го смених пак си влизат по същия начин.
4е си сложило масло за туинспарк не си збаркал,а скоростите по принцип си влизат трудно 1-2ра задна,зависи и на колко оборота е джигателя,трябва да си осети6 колата и няма ядове
alfa romeo 145 1.6 t.s.
alfa romeo alfeta gtv 2000
Аз като ходих да сменям маслото на моята Алфа, майостора ми каза че маслото не й се сменя защото било синтетично. Погледна 1-2 каталога и каза че не ваобще не се сменя. Също така ми каза, че ако много държа може да го смени, но ако имам проблеми със скоростите , маслото едва ли е причината за тях.
Comment